Tedd az EFOTT-ot a fa alá!

Tudod már, hogy mit kérsz karácsonyra? Szeretnéd, ha idén végre nem valami haszontalan dolog kerülne a fa alá? Nekünk van egy ötletünk. Mit szólnál egy pár nyári fesztivál jegyhez? Mert EFOTT jegyet jó kapni, és adni, de még jobb kedvezményesen megvenni!

 

A titok kiderült, nem őrizzük tovább. A jövő évi EFOTT helyszínéről felröppentettük a fátylat, nem titkolózunk tovább. Velence…

 

Emlékszel még mit tettél 2005 nyarán? A csillogó szemű lányra, a sármos fiú mosolyára, vagy arra a sörre, amit az újdonsült barátoddal toltatok együtt? 2012-ben megismételheted a legjobb nyaradat. Jövőre ugyanis újból a Velencei-tó partján horgonyzunk le, ahol nem csak a pókerkirály, Korda György szomszédja lehetsz, hanem minden eddiginél fergetegesebb fesztivált csapunk.

 

2012-ben a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem lesz a házigazda, akivel már készítjük a receptet a tökéletes fesztiváli menühöz. Fő fogásként kell egy jó társaság, így számítunk rád! Ha megvan az alap, fűszerezzük mindezt egy adag jó hangulattal, amelyről a legkiemelkedőbb magyar zenekarok fognak gondoskodni, és lesz külön erre az alkalomra készített produkció is. Hogy mindez ne csak egy hétköznapi fesztiváli „menü” legyen, elhozzunk neked a „tengerparti fílinget”. Vár rád minden, ami wakeboard, strandfoci, strandröplabda, de nem marad el a túra- és sárkányhajózás sem. És Velencei-tó ide, vagy oda készülj a medencés bulikra is!

 

Végül mindezt megbolondítjuk egy kis kultúrával, színházzal, és készülünk jó pár meglepetéssel is, így tényleg már csak egy kis „chilli” hiányzik, amelyet neked kell magaddal hoznod!

 

Júliusig sokat kell még aludnod, de a párnád alatt akár már holnap ott lapulhat a 2012-es EFOTT jegy. Hajtsd nyugodtan álomra a fejedet, és légy már idén birtokosa a jövő évi diáktalálkozó belépőjének! Most pedig különösen megéri a „párna alá való”. Hogy miért is?

 

Az idei karácsonyi akcióban is csökkentett jegyárakkal várunk. Decemberben egészen január 5-ig 11.990 forintért, műegyetemisták 11.500 forintért vásárolhatnak hetijegyeket. Ne maradj le!

 

Mit kaphatsz mindezért?

 

Tortát habbal. Jókedv, buli, haverok, színház, sport, zene, és minden, ami ahhoz kell, hogy felejthetetlen hat napot töltsünk együtt júliusban a vizsgaidőszak levezetéseként.

 

És miért számítunk rád? Mert nélküled nem EFOTT az EFOTT, és mert jövőre szeretnénk minden eddiginél több diákot elcsábítani. Ugye te is ott leszel?!

 

Felkeltettük az érdeklődésedet, de nem tudod, hogy hol lehet jegyet venni? Keresd jegyárusítóinkat az egyetemen, értékesítőinknél és online.

 

Részletek hamarosan a fesztivál weboldalán: www.efott.hu

 

Infóvonalunk: info@efott.hu

 

Addig se felejtsd el: EFOTT, csak szabadon… Számítunk rád!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük