A jeti legyen veled… idén is!

„Bréking nyúz”. A nagy, piros fenevad újból elszabadult, és járja az országot. Különös ismertetőjegye, hogy amerre jár, feldúlja a hétköznapokat, bulit bulira halmoz, és nincs olyan diák, aki egykedvű maradna a találkozás után. Megerősített források szerint a nem mindennapi jelenség felbukkanása idén a Velencei-tó környékén várható. A jetit mielőbb kézre kell kerítenünk, így számítunk a segítségedre! Csak figyeld a lábnyomokat…

…és járj a nyomában! De pontosan mi is van a lábnyomon túl? Az „ereszdelahajamat feeling”, ami biztosan ismerős neked is. A jeti minden évben ezt hozza magával. Aki már látta, találkozott vele, az átérezte, mit is jelent ez nekünk. A lábnyom ott van már Szolnokon, Pécsen, Baján, Debrecenben, és még folytathatnám sort. Idén pedig újra lecsap… hagyd, hogy téged is becserkésszen…

Csukd be a szemed, és képzeld el, hogy nyár van, a napsugár csiklandozza az arcodat. Előtted a vízpart, hűsölsz, egy pofa sör a kezedben, ott vannak a haverok, szól a zene és egy végre kis lazulás… Ugye ismerős a dolog! Jó hírünk van, ez többé nem csak a képzeletedben létezik. A jeti elhozza, amire vágysz… Méghozzá hamarosan.

Júliusig ugyanis már kevesebbet kell aludnod, mint karácsonyig, és nálunk év közben is kívánhatsz. Meglepetéssel mi is készülünk az EFOTT-on. Tudod mi az? Ha nem, akkor van mit pótolnod. És hogy rögzüljön a dolog, büntiből tessék leírni vagy százszor, hogy „ígérem, idén ott leszek, lesz nagy duhajkodás, és most én is otthagyok egy lábnyomot”.

Idén július 3-8-ig Velencén engedjük ki a gőzt „nagycsaládi” hangulatban. Az ország legnagyobb diákoknak szóló rendezvényén mindegy, hogy ki vagy. Bütykölő mérnökpalánta, könyvmoly bölcsész, szónokló jogász, csontfűrészelő orvos, vagy a számokban elvesző közgazdász… Az evolúciónak mindegy: homo sapiens hallgatók vagyunk, méghozzá egy családból. Mind ugyanúgy szenvedünk a zh-któl, a vizsgáktól, és a téli hidegben bizony az is kimegy a fejünkből, hogy milyen is a jó nyári fesztivál. Jeti barátunk segít abban, hogy emlékezz… Mert legyél bármilyen diák, nyáron neked is ki kell eresztened a gőzt… Tedd meg velünk! Válts egy hat napos „jetijegyet”, és mindössze annyi a dolgod, hogy bírd torokkal és kedvvel.

Miért érdemes velünk tartani? Pajti, én azt mondom, hogy ez a buli kihagyhatatlan! Akár hólyagosra is táncolhatod a lábad a Velencei-tó partján. Hat napig tombolhatsz a haverjaiddal és a már ismerős „EFOTT arcokkal”. Mert mindenki velünk bulizik, aki nagyot szeretne tombolni. A pizsamát biztosan nem lövik fel korán!

A jókedvhez pedig nem kell más, csak egy jó fogás, amihez mi adjuk az alapanyagot. De jó fogás ide, vagy oda, a recept titkos összetevője viszont Te vagy, aki nélkül nem buli a buli. Jönnöd kell, mese nincs, jeti van! Vagy néznéd inkább otthon a tévématinét? Tudjuk, hogy nem… az EFOTT-ot egyszerűen nem hagyhatod ki! Ez az a fesztivál, ami tényleg a diákoknak szól. A jogtulajdonos HÖOK idén is megtesz mindent azért, hogy a felforgassuk a velencei állóvizet! Rád vár a magyar zenei felhozatal java, színházi előadások, sportversenyek, humorestek, külön, ezekre az estékre készített zenei programok, tópart, romantika, tánc, és minden, ami a diákszájnak ingere! Sőt, eláruljuk, hogy idéntől a külföldi fellépők sorát is erősítjük. Ez az EFOTT életérzés.

Ami nem kapható a boltban és nem rendelhető a neten sem… Ezért kell eljönnöd Velencére, hogy halld, lásd, érezd, és éld meg az életnek ezt az oldalát, csak szabadon…

Már ég a lábad alatt a talaj? Ha sietsz, április 9-ig még kedvezménnyel veheted meg a hetijegyedet mindössze 14.490 Ft-ért. Mindezt hol?* Keresd a helyi EFOTT HERO-t, akinek bejárása van a jetihez, vagy kövesd a lábnyomot az EFOTT oldalára. A bulit idén is a HÖOK-nak és Velence város önkormányzatának köszönhetitek, a házigazda intézményünk pedig a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem lesz.

Bővebb infó: www.efott.hu

*:BME-sek végig 11500 Ft-ért vehetik (heti) jegyeket!
A BME Local Hero-ja Horváth Vivien (horvath.vivien@efott.hu), valamint alább láthatod az egyes BME-s kollégiumok jegyértékesítőit:
Építősök – Vásárhelyi: Horváth Vivien (Hero)

Közlekesek – Baross: Udvardy Ágnes
Vegyészek – Martos: Merkei Viktória
Építészek – Bercsényi: Hartyáni Csenge
Gépészek – Kármán: Kun Levente
VIK-esek – Schönherz: Kruták Zsófia
GTK-sok – Wigner: Zahari Máté

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük