How the fuck is H.P.Baxxter?! – avagy „hogyé van a hal” 2013-ban?

2009, SCOOTER, BME EGYETEMI NAPOK… Csak 3 szó, ami örökre beleívódott Budapest történetébe. Négy év után ismét az Egyetemi Napok Nagyszínpadán: H.P.Baxxter, a SCOOTER frontembere!

A techno koronázatlan királya és a ’90-es évek talán legismertebb német együttese a Scooter zenekar. A hardcore zenét játszó csapat H.P. vezetésével világszerte több mint harmincmillió albumot adott el, és nyolcvannál is több nemzetközi elismerést gyűjtött be. Folyamatosan vezették a német és az európai toplistákat, olyan slágerekkel, mint a Nessaja, J’adore hardcore, One (Always Hardcore), Faster Harder Scooter és persze a How much is the fish. A szőke frontember idén a 2009-esnél is nagyobb bulit ígér!

Következzen ebből a válogatásból egy meglepetés dal:

További infókért és részletes programokért továbbra is kövesd a www.egyeteminapok.bme.hu weboldalt, és a www.facebook.com/egyeteminapok-at! Jegyek már kaphatók az Eventim hálózatában és szeptembertől az egyetemi kolikban is!

Ha pedig szeretnél találkozni, és egy igazán keményet bulizni a „kiabáló némettel”, akkor Te is legyél ott a VII. BME Egyetemi Napokon, az Infoparkban 2013. szeptember 19-én 22:30-tól a Nagyszínpad előtt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük