BME Szuperkupa: Nehéz csoportban a GPK

Elkészült az idén első alkalommal megrendezésre kerülő BME Szuperkupa sorsolása, ahol a Gépészmérnöki Kar a VIK, ÉMK, GTK hármassal küzd meg a döntőbe kerülésért. Lesz ingyen sör!

beosztas

Március 3. 17:00 óra. Ezt írja mindenki fel a naptárába, mert nem akármilyen eseményre kerül sor: megmérkőznek a BME 8 karának labdarúgó csapatai a győzelemért. Mindezt rekordszámú szurkoló előtt tervezik véghezvinni! De megéri ott lenni? Miért? A garantált szurkolás, az egyedülálló rendezvény hozzájárul az egyetemi évek alatt szerzett élményeidhez. És még ingyen is van! Sőt! Még sört is kapsz a belépődhöz.

A helyszín a Sport11 rendezvénycsarnok (1112 Kánai út 2.), amely megközelíthető 41-es villamossal is. Aki azonban a szurkolótársaival utazna, azoknak ingyenesen igénybe vehető szurkolói buszt indítanak a szervezők a BME K épülete elől. Sőt, a Kármánosoknak csak le kell sétálniuk a kollégium elé, mivel a Petőfi híd budai hídfőnél is megáll a busz!

Ha megjött a kedved, ne habozz, regisztrálj, mert csak így tudsz bemenni a rendezvényre. Csak add meg, melyik karnak szurkolsz (azaz válaszd ki a Gépészmérnöki Kart). Az alábbi linken tudjátok ezt megtenni:
https://docs.google.com/forms/d/1sDnHqpT3RzPedbM8qpsLVMURqROcVIeF57mVznl5jt4/viewform?c=0&w=1

A karszalagotokkal pedig a tombolán is részt vesztek, ahol többek között EFOTT jegyet, illetve Sportközpont belépőt nyerhettek!

A hangulatot tovább fokozza Horti Gábor, aki a mérkőzések kommentátora lesz, valamint a döntő előtt megrendezésre kerülő BME Futsal vs Tanárok mérkőzés.

Adnál te is valamit? Erre lehetőséged lesz plüssállat, valamint konzerv formájában, melyeket a szervezők a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet részére ajánlanak fel.

További információért látogass el a rendezvény Facebook oldalára:
https://www.facebook.com/events/331163627007589/

Március 3., ott tali! Hajrá Gépészek!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük