Feszti(vál) Körkép 2017 – EFOTT

Az ország legnagyobb egyetemistáknak és főiskolásoknak szóló fesztiválja idén is a már megszokott helyszínen, a  Velencei-tó partján kerül megrendezése. A 2017-es EFOTT programjában rengeteg neves magyar és külföldi fellépővel találkozhatunk, ha pedig napközben egy kis kikapcsolódásra vágynátok, remek lehetőséget nyújt a Velencei-tó egy kis hűsölésre a nyári melegben, hogy este folytatódhasson a szórakozás.

 

Idén is hatalmas zenei repertoárral vár benneteket az EFOTT, mindenki megtalálhatja a hozzá közelálló zenekarokat. Az idei fesztivál fellépői között olyan nevekkel találkozhatunk, mint Sean Paul, a Hurts, Tinie Tempah és Borgore, de akik a magyar zenekarokat részesítené előnyben, azok például a Punanny Massif, a 30Y, az Irie Maffia, a Wellhello vagy a Halott Pénz koncertjére tombolhatnak az év legnagyobb hallgatói fesztiválján.

Aki esetleg az olvasás helyett jobban preferálná a képes verziót, annak itt van mindez videóban:

Dévényi Tibi bácsi 70 éves születésnapi megashow-val készül nektek a fesztivál 0. napján, aminek apropóján sztárvendégeivel: a Soho Partyval, a Bon-Bonnal, Szandival, Takáts Tamással, a Groovehousesal, Vincze Lillával, és Mikler Rolanddal élhetjük át a hamisítatlan pöttyöslabda-dobálós élményt. Előtte pedig, még a -1. napon az akusztikus zenéé lesz a főszerep, fellép (a megszokott hangszereléstől eltérően) többek között a Margaret Island, a Punnany Massif, de akár a Cloud9+-ból ismert Szivák Zsolt is tiszteletét teszi.

Az EFOTT a fesztivál ez évi főszervezőjével, a Pécsi Tudományegyetemmel közösen szervezi meg az EFOTT Challenge nevű játékot, amelyben 4-6 fős csapatok nevezését várják, akik sportos, funky és kocsma témakörű számokban mérhetik össze erejüket. A nyertesek jutalma pedig nem más, mint belépő a jövő évi EFOTT Fesztiválra, de emellett backstage belépőket, illetve Dorko cuccokat is lehet nyerni! Részletek itt: http://efott.hu/infos/efott-challenge/

Egy merőben új dologgal is megismerkedhetünk az idei EFOTT-on, a kommunikáló robotokkal. A helyszínen az EFOTT chatbotjai segítenek majd a tájékozódásban, illetve a gyakori kérdések megválaszolásában. Emellett találkozhattok az IBM TJbotjával is, amin keresztül megismerhetitek a mesterséges intelligencia alapjait.

Lesz továbbá énekléssel egybekötött látványfőzés is, ahol is olyan zenekarok, mint a Cloud9+ vagy az Ivan and the Parazol tagjai csillogtatják meg énekhangjuk mellett szakácstudásukat is. Aki pedig esetleg kacsintgatna a médiapálya felé, annak is érdemes részt vennie és résen lennie, ugyanis a fesztiválon a jövő médiaarcait is keresni fogják, a legjobbak médiaösztöndíjban is részesülhetnek.

Ahogy azt már megszokhattuk, az EFOTT nem csak a megszokott zenei programokkal vár benneteket, hanem egyéb lehetőségeket is kínál a strandolás mellett. Idén is lesz népzenei színpad táncházzal és nótakaraoke-val. Napközben pedig idén is várja az érdeklődőket a Civil Falu, ahol a megszokott szervezetek mellett az egyetemek és a politikai pártok is képviseltetik magukat.

Aki pedig egy kis mozgásra vágyik, az sem marad hoppon, ugyanis idén is széles repertoárral várják a sport szerelmeseit is. Az alapozásnak is megfelelő sörpongtól kezdve a strandsportok (foci, röplapba, frizbi stb.) hatalmas tárházán át egészen a street workoutig mindenféle sportág képviselteti magát. Aki megfáradna a nagy hajtásban vagy csak a szemét mozgatná, annak ott lesz a cheerleader bemutató. Ha pedig végképp sportosnak érzitek magatokat, esetleg egy kis kihívásra vágynátok, akkor tekerjetek ti is az EFOTT-ra! A tekerők az Egyetemisták Parkjából indulnak majd július 11-én, a táv kb. 70 km. Fontos, hogy előzetes regisztrációhoz és jegyhez kötött a részvétel. A bringa velencei elhelyezésével nem lesz gond, a főbejáratnál ugyanis őrzött tároló üzemel. Bővebb információk a tekerésről itt: http://efott.hu/infos/tekerj-az-efott-ra/

Ha még mindig nem győztünk volna meg, tekintsétek meg, milyen volt a tavalyi buli:

És ha még mindig nem, itt egy jó hír: az idei fesztiválon a csapolt Soproniból 5 dl áráért 6-ot kaptok majd, továbbá a sör ára a tavalyihoz képest sem változik.

Siessetek, hogy ne maradjatok le az ország egyik legjobb és legfelkapottabb fesztiváljáról, diákként még június 30-ig kedvezményesen megvehetitek bérleteiteket, napijegyeiteket a promoterektől. (A Gépészkar promotere: Szobodek Kristóf, elérhetőségei: kristof.9449@gmail.com vagy +3670/3047477.) Bővebb információkért ide kattintsatok: http://efott.hu/займы срочно онлайн с ответом сразу

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük