Elkészültek az állványaink!

Nagy örömünkre pénteken kihelyeztük a több mint féléve tartó projektünk eredményeként elkészült újságtartóinkat. A jövőben ezekről (is) elérhetitek majd a Káté legfrissebb számait.

Eddig a D épület aulájában találkozhattatok egy néhány éve készült prototípus állvánnyal. Ezt felhasználva a Polimertechnika Szakosztály segítségével létrehoztuk a további termékek készítésére szolgáló szerszámot. A nyár végén műgyanta-üvegszövettel két terméket lamináltunk – a Polimertechnika Tanszék laboratóriumának felújítása miatt – a Gép- és Terméktervezés Tanszék MG épületbeli műhelyében. A szorgalmi időszak befejeztével további egy terméket és a hátsó támasztólapokat már a felújított PT-laborban tudtuk elkészíteni a Polimertechnika Tanszék hathatós támogatásával.

Állvány a kollégiumban
Állvány az AudMax melletti folyosón

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az állványokon jelenleg – a színvilágban hozzáillő – megmaradt decemberi számunkat találhatjátok meg. Ez az előző félév tanulmányi időszakának végén készült el, így a terjesztésre már nem igazán jutott idő. Ebben a számban olvashattok interjút Tóth Amanda GHK-elnökkel, valamint Dr. Kajtár Lászlóval, az Épületgépészeti és Gépészeti Eljárástechnika Tanszék tanszékvezetőjével.

Hol találhatjátok meg ezentúl az újságtartóinkat? A Kármán Tódor Kollégium aulájában, valamint az egyetemi kampusz gépészek által gyakran látogatott helyein, így a K épületben az AudMax és a KF38 közötti szakaszon a büfé mellett, a D épület aulájában a szokott helyen, valamint az R épület első emeletén a folyosó középső szakaszán.

A D épület aulájában lévő állvány
Az R épület első emeleti folyosóján található újságtartó

 

 

 

 

 

 

 

A jövőben az újság terjesztése ezeken az állványokon (is) fog történni, így a hónap elején érdemes lesz felkeresni őket, hogy cikkeinkkel, interjúinkkal, rejtvényeinkkel találkozzatok.

Nagyon szépen köszönjük támogatóinknak, a Polimertechnika Tanszéknek, a Gép- és Terméktervezés Tanszéknek, a Gépészkari Hallgatói Képviseletnek,valamint a Polimertechnika Szakosztálynak, hogy segítségükkel egy hosszú évek óta dédelgetett álmunk valósulhatott meg.

A cikkben szereplő képeket Kovács Levente, a KTK Fotókör munkatársa készítette.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük