Műegyetemi Csapolás

Az Épületgépészet és Gépészeti Eljárástechnika Tanszék jótékonysági célból véradást szervez 13. hét szerdán a DCS laborban, mely a szokásosnál több előnyt hordoz az ellátogató véradók számára. A saját csapolású frissítő ital, és egyéb hasznos ajándékok mellett vetítés és plakátkiállítás is lesz. Csapolj velünk Te is!

A véradás Dr. Poós Tibor tanszéki munkatárs fejéből pattant ki pár hónappal ezelőtt. Ő a rendezvényt eleinte kari méretűnek képzelte el, majd ahogy az érdeklődők- és a kezdeményezés mögé álló szponzorok száma növekedett, egy egyetemi szintű véradás alakult ki.

A retro véradáson lehetőség nyílik bejárni az ÉPGET, valamint a KKFT DCs épületében található laboratóriumait. Az érdeklődők a berendezések mellett a Richter Gedeon Nyrt. jóvoltából az alábbiakat is megtekinthetik:

Filmvetítés: Nem tűntem el – Richter Gedeon története
Plakátkiállítás: Egy gyógyszerész álma

A rendezvény támogatói közt szerepelnek: Országos Vérellátó Szolgálat, Richter Gedeon, Pálinkafőző.hu, Mol, GPC, Grundfos,

A Káté szerkesztősége teljes vállszéllességgel kiáll a Műegyetemi Csapolás mellett, illetve támogatja ezt a jótékony kezdeményezést, így biztatunk mindenkit, hogy részvételével segítse embertársait.

A részletekről az esemény Facebook oldalán tájékozódhatsz!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük