Minek (ne) öltözzünk farsangkor

Számomra minden évben nagy kihívás a farsang. A kiöltözés valahogyan nem az erősségem, mégis ha egy jó házibuliba vagy éppen más közegbe kell jelmezben megjelenni, akkor igyekszek kihozni valamit a dologból. Idén sincs ez másként, így most kiválogattam pár kosztümöt, amik nem kicsit elborult elmékre utalnak.

Bacon/szalonna
Első állomásunk legyen is mindjárt a gyerekeké, gondolom az emészthetőbbekkel kellene kezdeni (Haha). A mellékelt ábra is mutatja, ez egy gyermekruha, de én el tudom képzelni nagyobban is. Fontos üzenete van, mégpedig, hogy a húsfogyasztás mennyire is fontos. A „zabálnivaló gyerek”, „had egyelek meg”, „te kis cukifalat” mondatok is új értelmet kapnak és a társaságban máris dívik majd a kannibalizmus. Mindenesetre ha van otthon szalonna, akkor boldog az ember, méginkább boldog, ha ő maga a szalonna. Merészebbek készíthetik a jelmezt ténylegesen az alapanyagból, ezzel új szintre emelve a bulit (kvázi falatozópult).

Bacon-Costume-300x234

Beerbong/sör-,fröccs-pong
Szintén az emészthetőbb partiruhák közé sorolnám az egyetemisták népszerű fedettpályás sportját, amit még a megdicsőült Héros ZRt. is beengedett a kollégiumi folyosókra. A sör-pong (vagy fröccs-pong) visszaidézi a levett koliajtók idejét, mikor azokon készítettük a mindennapi étkezési rituálék előkészületét és áldásos eltüntetését. Jó eséllyel találhatunk ellenfelet egy mérkőzésre, amihez csak le kell feküdnünk és mehet a bajnokság. Ha meg bealszunk, akkor átvedlünk asztallá, ami így kevésbé égő, mint más jelmezben.

 410pbAgrLYL._SL500_AA500_

Éneklő haltrófea
A legkevésbé értelmes tömegtermelt ócskaságnak állít érdemi emlékművet kollekciónk eme darabja. Az éneklő zöld hal trófeájával minden barlangjából kimozdult ősember találkozott (és remélhetőleg mély megvetést ébresztett benne). Ugyan ma már csak ritkaságszámban látni, de ha megint csak nosztalgikus irányba akarjuk terelni a farsangi pörgést, akkor ez tökéletes jelmez, tekintve, hogy a halfej alatt egy egyszerű ing és farmer kombináció is megteszi. Hátránya lehet, hogy mindenki énekeltetni akar minket, de hát van ennek a halnak részeges verziója is, így csak pia mellett engedjünk a kéréseknek. Ha meg már mocskos részegek vagyunk, akkor valószínűleg minket sem fog érdekelni mi a fenét is csinálunk.

trophy-head-nice-bass-costume

Ágyas
Intim pillanatainkat tárhatjuk nyilvánosság elé ezzel a remekbeszabott ágyi jelenettel. Érzikien markolásszuk a ránkterülő felfújható nő fenekét, simogassuk a haját és súgjunk perverz mondatokat a fülébe, persze jó hangosan. A siker garantált, bár meglehet, hogy mások is csatlakozni akarnak majd. Élelmesebbek hangokkal is élethűbbé tehetik a női alakot, és talán még csajozni sem teljesen lehetetlen vele.

64037-Funny-Double-Occupancy-Costume-large

Dick in the „Box”
A népszerű elsőrandis ajándékot lehet még extrémebbé tenni egy jó kis álcázással. Mivel mindenki ismeri ezt a trükköt, így új eszközöket vettünk latba. A kigyóbűvölő meglehetősen lényegremutató, ennél már enyhébb az „olasz szakács” verzió. Na de ne tereljük a szót, mindannyian tudjuk, hogy ezek egyikével sem fog előállni egy valamit is magára adó egyetemista (Haha…). A minimalista verzió élelmesen felsorakoztatta a minden kollégiumi szoba kellékéből létrehozott jelmezt: a pizzásdobozt. Szerintem itt a szavak feleslegesek, kiváncsi vagyok mennyien jelennek meg ebben Old’s-ban.

 rtp6115

FA55A608

ngbbs48faf9d6c0218

Cápatámadás
Talán sose gondoltuk, hogy éppen ennek kellene öltöznünk, de reméljük senki nem riad el tőle. A kialakítása nem annyira bonyolult, kevés ráfordított energiával sikerülhet egy meglehetősen jó és vicces jelmezt kihoznunk, bár igaz a mezőnyben nem ő a legerősebb. Na de lesznek mások is a buliban ugye, így mindenképpen a középmezőny elején végezhetünk.

 rtp7136

Betét
A lehető legnagyszerűbb jelmez a részeg Mikulás óta! Eme egyszerű darabbal hamar elkészülhetünk, a vért pedig akár vörösborral is egy csapásra megoldhatjuk. A női vendégek számára biztos egyértelmű lesz minek is öltöztünk és még amiatt sem kell aggódni, ha leisszuk magunkat. De vigyázat! Itt nagyon nagy már a rizikó faktór, viszont jól tudjuk, hogy bátraké a szerencse!

1955932607

Szülészeti osztály
Ide kell a legnagyobb kooperáció. Nem baj ha szerzünk magunk mellé pár szintén elborult embert, na meg egy „béranyát” (haha). Aztán mehet is a szabás-varrás, aminek eredménye egy nem semmi parti belépő lehet. A siker garantált, egyesek már SLIP-et is nyertek ezzel a koncepcióval. A szülés megindulását érdemes hosszúra elnyújtani, hogy mindenki kiélvezze az újszülött érkezését, valamint felhívhatjuk a figyelmet, hogy a gyerek szeret inni is. A fényponton pedig érdemes „megszületnünk”. Akár ruhában is.

giving-birth_large

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük